Idétorka...

Som vanligt idétorka och väääldigt mycket att göra men väääldigt lite tid.
Sitter vid datorn och pysslar samtidigt som jag kollar på Efterlyst. Trött och vill sova...

Kan bara tala om att jag just nu ligger på -2,4 kg. Två veckor i måndags. Så ca 2½ vecka kan vi säga, ungefär. :) Superglad!

Nu är tack och lov våren på väg! Vad säger ni? Har ni vår där ni bor??

Gonatt gott folk!

Idétorka

Som vanligt idétorka och väääldigt mycket att göra men väääldigt lite tid.
Sitter vid datorn och pysslar samtidigt som jag kollar på Efterlyst. Trött och vill sova...

Kan bara tala om att jag just nu ligger på -2,4 kg. Två veckor i måndags. Så ca 2½ vecka kan vi säga, ungefär. :) Superglad!

Nu är tack och lov våren på väg! Vad säger ni? Har ni vår där ni bor??

Gonatt gott folk!

Ja! Då var det vinter igen då!

Satan satan satan... jävla snö säger jag nu! Såg ju fram emot detta underbara fina väder med sol och långa promenader med hundarna. Och så ska det enligt uppgifter komma var det 1 eller 2 dm snö????! Shit! Fasen alltså. Jag som skulle beställa sommardäck och tänkte det är nog inte så långt kvar tills man kan byta däck.. hej du... inte det.

Aja.. får hålla oss inne i värmen. Ska pyssla lite, städa och så. Dammsuga hundhår och grus :P Damma lite och så vidare. Främst disken också.. maaaassor av disk nu. Någon som har tips på hur man tar etu med den? man kanske skulle lära sig att använda färre saker när man lagar mat? Haha. Diska oftare såklart också.. Får tyvärr itne plats med en diskmaskin, annars hade jag köpt en för ca 2 år sen (då jag flyttade hit :P) Inte ens en bänkmaskin.. :( Blä!

Nej nu ska jag plugga lite sen städ och plocka. Vill hellre städa.. :/ Men men. En sak i taget.
Ska nog snart komma igång med skrivandet frästen på andra bloggen. Har inte hunnit med det. Just nu så är vi nere på -1,6 kg :) Jag är så nöjd för detta resultat hittills.

Hej så länge!

Ingen tid över..

Har inte så mycket tid över... fullt ös medvetslös!

Minut 1,5 nu ;) Hihi.. Love!

Nu ska jag plocka lite och vika kläder sen sova. Självklart Lyxfällan innan sömn :) Imorgon slutar jag kl 11.45 :) Så då blir det lite nytta gjort! Plugg och städ.

Hej så länge kära läsare...

Tisdag

Tisdag och inga idéer till rubriker :P Haha.

Dagarna rullar på som vanligt. Denna vecka är den så kallade röda veckan och då sägs det ju att man samlar på sig vätska och "går upp lite i vikt". Eller vad man ska säga.. så vi får ta denna vecka med en nypa salt och göra det bästa av den... Men Alli på gång som sagt och inga konstigheter med det. Magen mår prima :)

Snart börjar det bli vår ordentligt. Så dags att se sig om efter nya sommardäck till bilen då de förra verkligen är uuusla. Totalt kassa, bara att kasta. Så nya däck, få en bälg bytt och lite centrallås så är jag glad för tillfället ;) Ska ringa lite skrotar angående inredning till baklucka också, verkar vara standard för dessa bilar..

Har pluggat lite mer idag. Lars sitter just nu och är flitig med sitt arbete.
Imorgon blir det lite lugnt, lite ont i benhinnorna så lite vila imorogn och lite mer plugg. Så hinner jag klart innan fredag och slipper sitta hela den eftermiddagen :) Jippi!! Först ska jag dock bort till Mera Dog och köpa lite kex till vovvarna. Dom skulle döda för dessa jäkla kex, ja lovar! Haha.. roliga dom.

Lite osammanhängande idag kanske, man tankarna som föll ur mig. Nu ska jag läsa lite och sen rastning och sussa i sköna sängen :) Gonatt!

Plugg en stund..

Plugg en stund medan ja sneglar på En unge i minuten. Usch är nog min kommentar :/ Föda barn, nja. Verkar bara göra ont och vara hemskt. Haha.

Sedan blir det att rasta hundarna och sussa lite. Imorgon är det min morgon att rasta hundarna.

Ikväll har vi gjort någon form av Thailändska kycklingspett som ska ätas till lunch imorgon :) Hoppas dom är goda!

Gonatt på er!

Har ni testat....

....hur lätt man kan drutta omkull på all grus som ligger överallt nu?? Och åka omkring några meter?? Inte?

Men det har jag ser ni.. så fråga mig hur man gör så kan jag tipsa ;)

Om inte annat kan jag tala om hur det känns och råda er till att inte testa!!


Lite omgjort..

Ny bakgrund :) Snödroppar kan man just nu se i grannens rabatt! Jättefint! Längtar efter att mina blommor ska komma fram under snön också. De är på väg i alla fall.

Vill bara tipsa er om att läsa min och Lars blogg inför sommaren. Där kan ni som är intresserade läsa och se vår resa för Beach 2011 :)

Trevlig söndag!

Grus grus grus och åter grus!

Jöööösses va skititgt det blir nu av detta väder. Ska väl egentligen inte klaga då snön smälter samtidigt men all grus som kommer med in med alla hundtassar.. Dammsuger ungefär varannan till varje dag. Helt sinnessjukt. Då ska ni veta att självklart torkar vi hundarna efter varje promenad ordentligt. Men lika fullt så tre ton grus. Och hår för den delen - Lyrah fäller som en galning! Det mesta är över nu men en hel del fortfarande..

Så summan utan kardemumman är - HATA GRUS! Smält jäkla snö så maskinerna som sopar upp gruset!!

Denna helg har varit jättebra annars förutom gruset och dammsugningen såklart.. ;) Syster sov här fre-lör- Hemgjorda hamburgare :) Det uppskattades nog tror jag. Sedan Antik- & Symässsan på Fyrishov i Uppsala med mor och syster på lördagen, själklart Melodifestivalen på kväll med käraste och sedan en jättemysig dag hemma med Lars idag söndag. Bara pysslat hemma och gått långpromenader med hunarna :) Jätteskönt!

Nu blir det lite repris på Arga snickaren och sedan någon av filmerna som går. Vet ej, Bröllopsfotografen eller Pretty Woman? För Män som hatar kvinnor har vi sett och den är så hemsk så man orkar inte se den igen :/
(Sugen på något gott... :( Men jag får ju inte..blä!)

Hej så länge! Glöm för guds skull inte Solsidan kl 20 ;)

Pssst...

...-0,9 kg idag lördag morgon.. ett dygn till till veckan är slut.. undrar vad som händer under det dygnet :P hihi...
Detta är asroligt :) Kul när man ser resultat..

Trevlig kväll och helg!

Melodifestivalen

Sitter och kollar op Melodifestivalen och sjunger med :) Älskar! :) Såå många BRA låter med i år! Jösses, hur ska man kunna välja? Vad tycker ni andra? Någon favorit?
Tänker på min arbetskollega som faktiskt sitter i publikeni Globen! Häftigt!

Börjat med Alli ikväll, inga komplikationer önnu eller vad man ska säga. Syster min har skrämmt umm mig rejält men helt ok ännu :) Unnar mig en cola-burk i kväll!

Hej så länge!

Fredag och äntligen helg!

Äntligen helg ja!

Gjort klart plugget för denna vecka så idag är jag ledig på eftermiddagen. Skönt! Ska hämta syster när hon slutat på praktiken. Lite handling och sedan hem.

Så ikväll blir det film och mys med syster och sambo.

Strålande väder idag frästen :) Satt ute på uteplatsen i solskenet och åt lite lunch :) Jäääätteskönt! Jag välkomnar verkligen vår och sol nu, det får gärna komma!

Nu ska jag nog äta något och börja göra mig i ordning och rasta hundar.
Vet inte frästen vad som flugit i min store hund. Han har vart så underbart duktig sista 2-3 dagarna när jag tagit promenader :) Lunkat på lungt och fint :) Mattes fina kille :) Hundarna kanske också älskar detta fina väder ;)
Lyrah fäller frästen hår så in åt helvete, ursäkta språket, men det är såååå mycket. Allt täckhår. Och så allt grus på detta! Som fastnar i allt "maghår" och sedan släpper när det torkat. Blä, skulle kunna dammsuga en gång/dag minst! Så äckligt. Men riktigt ser hur parketten i vardagsrum/sovrum slipas. Vi har gett upp hoppet om det golvet nu, bara till att lägga in klickgolv på detta innan vi flyttar. Det är nämligen helt förstört... :/
Och folk med barn ska klaga.. haha.. ;) Nu klagar jag med ;)

Hej så länge!

Förklaring

Nu vill jag förklara mig lite.. fick ett inlägg av min käre vän. Så jag skriver ett långt inlägg tillängnat dig ;) Inget illa upptaget och hoppas du inte tar illa vid dig av mitt svar! Kram till dig!

Yes, Alli ska jag prova. Nja.. har försökt många gånger att gå ner i vikt på olika sätt men inte vart tillräckligt motiverad och lyckats. Detta ska hjälpa mig. Nu har jag ätit enligt deras recept i snart en vecka och det har redan gett resultat (-0,7 sedan i måndags). Hoppas då på att tabletterna ska ge ännu mer resultat. Nej jag är kanske inte vad folk skulle kalla tjock, men ni ser inte mig utan kläder :P haha. Har dessutom vart hos en läkare för att jag har haft problem med muskelfästena i lår/rumpa och enligt den läkaren så är jag kraftig/överviktig och skulle må bra om jag gick ner.
Självklart rör jag på mig också. Hinner dick inte att gå på friskis och annordnad träning tyvärr. Hade vart roligt annars! Kommer hem från jobbet och sen är det hundar och deras motion (då får ju jag med såklart) sen plugga, middag, lite tv sen sover jag..

Så tyvärr. Jag vill ge detta en chans för jag vet att tabletterna fungerar.
Har en utlandssemester att "banta mot" om tre månader och nu ska jag fasiken ta tag i detta. Nu SKA jag gå ner till den vikt jag VILL ha och som jag har haft för si så där en 5 år sedan eller något.. NU VILL JAG BLI nöjd och trivas med mig själv!! Så jag hoppas att ni andra kan acceptera detta och istället stötta mig att nå mitt mål!

Hoppas du fått en förklaring som du kan godta.. ;) Nu har jag pluggat klart för idag, väntar på att mannen ska komma hem för lite middag. Såklart en noga uträknad kalorisnål måltid ;) Kyckling med pasta och pesto med massa ruccolasallad till. Mums! Hm, inget fel på maten när man "bantar" (eller vad folk vill kalla det, lägger om sina kostvanor) det är bara allt runt omkring som man sååå gärna vill ha men som man inte får! Imorgon dock ska jag unna mig EN snickers :) hihi.

Ha det bra nu allihopa och hoppas ingen tar illa upp! Kram till er!

Onsdag.. snart helg igen..

Tiden går ort som sagt. Snart helg igen :)

Sitter och slipar lite på plugget. Snart kommer darling hem. Då ska vi göra ytterligare ett nytt recept. Gott hoppas jag. Tagliatell med kyckling och pesto och lite smått och gott :)
Planen håller... framåt helgen startar Alli. Kommer lite mer info snart. Håller på att skapa en ny blogg som jag sa med L där jag kommer skriva utförligt om detta. Mer om det sen.. Men -0,6 kg denna vecka ;) Stolt och nöjd! Tyna bort till sommaren sen :D

Nu ska jag klä på mig lite, kallt :/ Sen rasta hundar och mat.
Efterlyst i kväll, får ni inte missa. Spännande. Sedan, eller innan snarare ska jag kolla på Familjen Annorlunda som jag missade härom dagen. Älskar det programmet. Fast Ullared är ju nästan bättre :) Hihi.. på väg dit snart igen. Kolla in deras blogg med nyheter som uppdateras dagligen!

Hej och hopp!


Hej gott folk!

Hej gott folk och tack för massa kommentarer helt plötsligt :)
Vet inte vem alla är eller vart ni kommer ifrån men trevligt att ni hittat hit!

Ja vet Anna, måste bli bättre på att uppdatera.. haha. Usch.. Tiden bara rinner ju iväg..

Men nu ska jag i alla fall börja på ett projekt som kanske intresserar folk.. L och jag har startat en ny blogg som vi ska skriva på tillsammans (kommer ha kvar denna såklart) där vi kommer redovisa våra resultat ;) Hihi. Jag behöver bara säga Alli :) Så förstår nog de flesta.. mer om detta senare.

Denna helg har varit helmysig. Bio i fredags, JAG lagade toppenmiddag i lördags :) Bild kommer. Sedan idag, söndag, är det toppenväder :) Aktivitet med hundarna idag, städa lite, handla nyttig mat och planera veckan..

Nu blir det duschen och göra sig i ordning för dagen..
Hej så länge!

Glasögon!

Nu har jag blivit glasögonorm om man vill kalla det så ;)
Har beställt D&G-glasögon 8) Weii! Ska bli intressant... hihi. Hoppas på att dom kommer i slutet på veckan. Ser ju så pinsamt dåligt när jag kör bil. Inte så att jag inte får köra utan dom men det är störande när jag kör i mörker speciellt.

Nej nu blir det lite Sofias änglar :)

Hej svejs!

RSS 2.0