Gud va tiden går fort....

Jösses vad tiden går, idag är det måndag igen. Har så fullt upp över helgen så ja hinner inte  med att blogga.

Förra veckan bestod ju mest av plugg inför den usla tentan jag skrev i lördags. Där jag för övrigt kuggade. Nog om det. Efter det var jag ut till Lars som klippte gräset. Duktig han killen ;) Ha lite extrajobb så där ocvch klippa gräs. Bra Lars, stolt över att du orkar ;)

Sedan i helgen har vi städat MASSOR här hemma. Med två hundar lovar jag att golven blir hemska sååå fort. Hade dammsugit OCH torkat golv väldigt noga på lördag eftermiddag. Tror du inte på faan att det känns som ett helt grustag på vardagsrumsgolvet igen på kvällen, endast några timmar senare. Jösses! Ska jag behöva dammsuga varje dag? Varannan kanske? Nja. SÅ kul är det inte att städa. Men men..

Sedan på söndagen var faktiskt Lars och jag ut och cyklade. Gud har vi någonsin vart ute och rört på oss utan undar? Inte mycket va?? Vi cyklade runt Hälsans stig som det heter här runt alla parker och ån osv. Det var riktigt trevligt :) Sedan har det vart mycket film och bara tagit det lugnt. Sett på båda filmerna Änglagård. Riktigt bra filmer. Men så sorglig Andra sommaren var :( UH!

Idag måndag har vi vart ute och ränt. Lars jobbar så hundarna och jag har tagit en tur till Bålsta där Yanoz simmade, pratade med chefen i Bålsta, handla mat osv. Sedan var jag ut en snabbis till Långtora där jag dammsög ur bakluckan ordentligt! Oj va fint det blev :)
Ikväll ska jag måla naglarna, kanske ska göra ansiktsmask också. Sedan ska jag göra i ordning lite köttfärssås och spaghetti till Lars. Får ju leka lite husmor nu när man är hemma själv så här ;) Hihi...

Annars i veckan ska vi vara hundvakter hos Mischaland från tor-mån. Ska bli rätt skönt faktiskt :) Bara ta det "lugnt"... strosa runt lite. Så är det någon som har några bra filmtips man kan se? (Om det nu mot förmodan blir skitväder ute!)

Nu ska jag fixa lite. Ha det bra!

Måndag

Idag var det måndag igen då..

Lars har fått sommarjobb nu så han jobbar mellan kl. 12-21 i Uppsala. Vilket innebär att jag kommer vara själv nu fram till midsommar. Ska bli så skönt! ;) Så denna dag är den första på min ensamma tid, jag och hundarna.

Imorse var jag med min vovve och simmade. Gick kanon! Nu vill han verkligen simma ser det ut som :)

Efter det åkte jag hem till stan och åt lite lunch, rasta hundar och det där vanliga.
Tränade lite hund och jobbade på städjobbet i ca 1 timme.

Nu är det kväller, så nu blev det lte lax. Har börjat på diet nu så det blir fasen inte mycket mat. Jösses vad jag är hungrig runt varven... Såååå frästande att ta en kaka eller popcorn kanske.. uhhh... Hoppas bara jag nu går ner de önskade kilona (8-10kg) så det är värt det i slutändan.

Nu har jag haft en liten slöstund vid datorn, läst nyheter osv.
Läskigt ang. den där svenska killen som är försvunnen på Cypern. Vad kan ha hänt honom tro?? Obehagligt.

Nu ska jag slappa lite i soffan, läsa lite bok. Håller just nu på att läsa Carolina Gynnings bok Ego woman. Spännande. Hennes böcker är rätt roliga, intressanta.

Sitter samtidigt och funderar på Matilda. Ska hon få sin bebis snart eller inte.. nyfiken.. Lycka till!

Just det! Imorgon blir det Uppsala med syrran! KUL!

Hej så länge.

Webbprov

Webbprov webbprov.... det enda som finns i min hjärna just nu :( BLÄ!! Jag har nu kvar 3 ½ prov.

Idag har jag pluggat och promenerat med hundarna. En långis på lunchen och sedan en promenad bort till Sibylla där vi satte oss ned och åt en mjukglass :) Mysigt!

Så nu är det bara att sätta igång med att göra klart provet, fixa tvätt i tvättstugan, laga och äta mat... Och städa skulle behövas också.. oj oj oj.. Önska mig lycka till!

Ha det!

Torsdag

Dagen börjar återigen med strålande väder! Helt kanon!

Idag fortsätter jag med mina förbaskade prov. Snart ett avklarat. Hunnit med att sola lite också. Snart blir det lunch och promenad med hundarna.

Ikväll är det tvättning som gäller. Urs, har fasiken inte vikt tvätten från förra veckan :( URS på mig. Vi har haft såå mycket att göra så det har inte hunnits med alls. Ser inte klokt ut här hemma just nu..

Igår blev det en stund på OG. Blev ingen träning utan bara socialt. Var skönt det med. man orkar inte alltid vara igång och träna. Skönt att bara träffa människorna och ta det lite lugnt och prata..

Nu ska jag göra klart webbprovet. Då har jag bara 4 kvar efter det.. WIIII :)

Hej svejs!

Underbart väder!

Dagen börjar med att börja på med webbproven. Puh. 7 stycken har jag att göra. Nu är 1 av dom avklarade och 1 på gång...

Sedan har Lars och jag nyligen vart ute och gått promenad med hundarna. Gick med dom var för sig så nu har vi väl varit ute i totalt 70 minuter ungefär. Jätteskönt! Underbart väder verkligen. Nu ska vi inte klaga på att det är för varm!!

Nu blir det till att äta lite lunch sedan fortsätta med proven och sedan ska jag på stan med syrran.

Får se om vi ska åka ner till hundklubben för träning ikväll. Antar att det är ringträning eftersom det är onsdag. vi får se.

Nu vill jag bara ha sommarlov så jag hinner börja läsa min nya bok!! :)

Fick frästen resultatet av den sista gruppuppgiften. Blev 4 ynka poäng. URS! 4 av 8. Inte alls såå bra. Nu gäller det att jag får 7 poäng på tentan för att klara kursen. Men det ska jag ordna!

Nu blir det som sagt lite lunch och sedan en dusch!

Ha det bra

RSS 2.0