Då var böckerna undanstoppade för idag..

Äntligen kan man sluta plugga för idag. Puh. Hatar statistiken. Kommer sååå köra på denna tenta. Urs och blä!

Idag har vi vart ute med hundarna i skogen :) Tyckte dom var jätteroligt! Kul att se dom då!
Efter detta var vi till verkstan och tog bort "lite" vatten. Var typ en simbassäng över hela kontorsgolvet. Herregud. Nu måste ni för guds skull laga detta tak.. men men.. Inte jag som ska lägga nytt golv ;) *host*

Efter detta var det dax igen att åk hem för att plugga den förbaskade statistiken och äta lite lunch. Vart till att äta ute på uteplatsen för första gången i år med utemöblerna :) Synd bara att va va ute typ 2 timmar för sent. Solen var på väg bort..
Så nu blir det att softa lite. Precis vart ute med hundarna på en promenad. Gick fin fint.. trots att vi  mötte två alkisar som stog mitt i trottoaren så skötte sig hundarna exemplariskt. :)

Imorn blir det till att vara uppe med tuppen då vi ska åka och kolla på Lydnadstävling på Brukshundklubben :) Samling kl 9 för de tävlande. Ska bli intressant! Hoppas man ser någon man känner.

Idag är det lördag så då får man dricka cola :) har gjort en deal med mamma om att gå ner i vikt så dricker INGEN cola alls på veckorna. Möjligtvis på fredag kväll. Och sedan på lördagen men inget mer under veckan. Mäkta stolt! Tagit bort allt onyttigt; cola, kakor, fikabröd (helt galen i sådant så det är svårt!), godis (CHOKLAD! HJÄLP!), glass osv. Så nu blir det mer grönsaker och mer motion. Har på drygt en vecka nu gått ner ca 2 kilo. Så mamma! SÄTT FART! Köp vågen och starta nån gång.
Dessutom behöver jag detta för mina höfter. Har dessutom förkortad rumpmuskel typ. Gör lite ont..:S  Där har vi svaret till att jag haft så ont så länge... Fick spruta på vardera skinka och enligt doktorn led jag av övervikt så det blir motion och stretcha ut rumpmuskeln.
Så, till sommaren ni! Då ska ni se ;) Men nu blir det ett välförkänt glas cola ;)

Hej så länge!


Så här ser tokarna ut ute i snön..


Så här kan det se ut när mina hundar är ute i skogen ;) GRÄVA MATTE! haha

Jobbat idag..

Hej gott folk..

Idag har jag jobbat på bokhandeln i Bålsta mellan kl 10-15. Var ganska roligt. Inte så mycket folk men rätt mycket att göra i alla fall tack och lov. Vi har fått hem sådan här väskhängare med namn. Riktigt tjusiga.

Lars, den underbara, har vart ute med hundarna i skogen medan jag har jobbat så nu är dom så lugna och fina! (Älgbajs var en favvo...)  Bra jobbat alla tre ;)

Nu är jag hemma efter en ganska lång dag. Läste ett mail jag fått från min borttappade gruppmedlem. Helt värdelöst men men.. har man kärleksproblem så har man..
Nu blir det fläskfilé och egna friterade pommes med bea :) mmmm.. Sedan blir det kanske en film och läsa lite Kitty ;)
Om någon där ute i världen har äldre Kitty-böcker dom vill bli av med så hör av er!

Imorgon blir det plugg för hela slanten sedan lydnadstävling på Brukshundklubben på söndag.

Hej så länge..

Skön dag... nej stressig dag.. fast skön i alla fall..

Jaha, dagen började då med att man sitter och kollar mailen i hopp om att man har fått ett mail från kurskamraten i USA. Men nej då. Hon är ju 8 timmar efter oss då i tid så det ställer ju till det lite.
Till slut får man tag på henne. Chattade med henne då på morgonen typ mellan kl 10-11. Alltså var klockan där typ omkring 02.00 på natten. Fy fan att hon orkar. Men skylla sig själv om man får för sig att dessutom åka inom USA på semester. Lämna mig här med skiten att göra klart :(

Var sedan mitt på dagen ut med hundarna och Lars till Brukshundklubben och tränade lydnad :) Gick jättebra! Dom var superduktiga! Lars tränade Lyrah och jag tränade Yanoz. Yanoz var skitduktig. Tränade fot och inkallning och lite småsaker :)
Dax att börja träna mer och mer mot BH-provet. Blir nog troligtvis nästa år. Känns långt bort nu... Men sedan blir det BH och troligtvis framöver Lydnadsproven. Ska bli kanonkul :)

Sedan hela eftermiddagen satt jag med skolarbetet. Balansbudget.. BLÄÄÄÄ.. funkade inte alls! Men till slut fick jag ihop det i alla fall..

Sedan iväg på IPO-kursen och såg på när Jimmy visade sin Blixtra. För att sedan åka med hundarna till hundrastgården. Gick fin fint :)

Så nu har man kastat i sig en matlåda och sedan blir det åter igen ner i skolarbetet. Ska fixa till nyckeltalen och produktkalkyl plus att skriva förklaring till detta.. puh..

Gonatt sedan gott folk!

Välkommen till min nya blogg!

Oj oj oj.. vad har man nu gett sig in på? Jo jag har faktiskt skapat en blogg. Trodde jag aldrig om mig själv. Vi får se hur setta går. Om jag kan lägga upp lite fina bilder osv...

Hej så länge!

RSS 2.0