MH -Mentalbeskrivning Hund

Hej hopp!

Hemma nu äntligen. Vart på hundklubben och figurerat på MH hela dagen. Var roligt. Kul att se att kullsyskonen betedde sig likadant.. Nu känns det som om "vadå? jag har väl aldrig gjort annat än att figurera på MH". Haha. Känns helt naturligt liksom. Spännande!
Hoppas man nu får vara med och figurera med andra raser och se hur dom beter sig.

Sedan efter detta hade vi ju lagom dåligt samvete över hundarna som vart med men legat i bilen hela dagen nästan. Så då bestämde vi oss för att åka ut till skogen med dom. Hittade ett perfekt ställe där vi kunde släppa dom lösa :) Helt hunderbart bra gick det!! Mina änglar verkligen. Skötte sig exemplariskt, kom på direkten när jag visslade på dom. Lars hittade dessutom lite kantareller. Det blir på hans kvällsmacka i kväll ;)

Nu ska jag gå och ta bort min ansiktsmask :) Haha. Ska man vara fin så ;)

Ikväll blir det mys och film.

Ha det gott!
(Ska snart lägga in en bild på brödet som blev mycket bättre denna gång!)

Bröd

Just nu håller Lars och jag på att baka bröd. Det är gjort på 4-kornskross. Får se hur det går denna gång. Förra gången blev brödet platt som ett dasslock.. haha.. Men nu ska jästen vara nyköpt och vi hoppas på att det ska resultera i bättre bröd.. Bild kommer senare.



Idag har vi även hunnit med att ta en sväng till Stockholm. Gått i gamla stan och på Drottninggatan. Urs, sedan har vi åkt tunnelbana. Inge roligt alls. Burr!
Jag har ätit min FÖRSTA Ben & Jerry-glass.. haha. Gott!

Nu ska vi nog ta en rastningsrunda med hundarna.
Blir en tidig kväll i kväll då vi ska figurera på MH imorgon, samling kl 07.15. Pust.. Spännande i alla fall!

Ses senare.

JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAA!! Jag har klarat provhelve*** :) Överlycklig!! I MADE IT!!! Så nu ordnar sig allt trots allt! Fy fasen...

Idag har jag jobbat, rörigt men roligt. Jobb imorgon med. Sedan hundkurs med Yanoz :)

Ha det!

Kitty Drew

Som ni alla vet, i alla fall dom som känner mig, så samlar jag på Kitty-böcker! Nu är jag på jakt i gen! Om det är någon som har ett gäng hemma på vinden som vill sälja eller ge bort dom så hör jättegärna av er till mig! Har 93 stycken så vi får väl se om jag saknar just dom böckerna du har ;)

Ha det!


Bakning

Kommit på att det är så jäkla kul att baka. Börjar äntligen få tid med det nu igen!  Har bakat eget bröd nu i en månad ungefär sedan har jag bakat cookies :) Gott! Här kommer en bild på rågsiktslimpor.
Om det är någon som har ett roligt recept så dela gärna med er!


Guuud va jag har fullt upp..

Ledsen kära läsare att jag itne skrivit på typ HUUUNDRA år. Jösses! Eller ja, läsare och läsare. Tror ärligt talat att det inte är någon annan än jag själv som är in på den här bloggen...

Skit samma, jag får i alla fall skriva av mig. Är det någon här så släng gärna iväg en kommentar.. ;)

Jag sitter i alla fall hemma nu och har skitont i axlar/nacke. Vet inte varför. Vaknade med det i morse. Troligtvis efter tentan jag skrev igår. Har märkt att jag blir så förbaskad stel efter en tenta. Troligtvis för att jag spänner mig och är jättenervös... Och denna tenta kan jag lova att jag har rätt till att vara nervös för!! En resttenta i ekonomi. Klarar jag inte denna tenta får jag inget CSN denna termin. Ni må tro att jag är skitnervös!! Sitter bara och väntar på när facit ska komma upp på nätet. Enligt tentan ska det komma upp senast dagen efter tentan men mest troligt är det att det kommer imorgon måndag :( Fy fan. Vänta så länge :(

Imorgon ska jag i alla fall iväg och jobba lite. Spännande. Har egentligen inget att göra denna vecka eftersom det dröjer en vecka till skolan börjar... Så jobb måndag och tisdag sedan läsa in sig lite på MH-testet på lördag som jag ska figurera på. Första någonsin. Nervöst!

Nej nu ska jag surfa vidare. Ska nog lägga upp lite bilder på bloggen med. Kan va kul om bloggen är lite fin :)

Ha det bra allihopa!
Kram

RSS 2.0