Film

Har i kväll sett På spaning med Bridget Jones. Riktigt rolig film :) Haha. Såg första filmen igår när den gick på TV. Men roliga som sagt. Jag är väl lite efter eftersom det var första gången jag såg båda filmerna nu först. Men men.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det till att jobba mellan kl.10-16. Sedan hem till familjen och fira syster som fyller 18! Liten har blivit stor :P

Gonatt gott folk!


Den lilla men ack så fina trädgården



Påtat lite i trädgården. Nu börjar allt komma på plats. Hoppas nu bara att detta sätter sig och blir lite större. Allt detta är köpt på Härnevi Plantskola. Toppenbra plantskola!
Titta så fint det blev ute på uteplatsen! Kanonfint, tack vare min kära sambo ;) Puss på dig!

Amplar med Million Bells och i rabatten en ros och lavendlar


Krukor med Spansk Marguerit och tagetes


Simning

Jaha, då var det måndag igen. Det betyder simning för hunden. Kommer bli kul :) Han har blivit en baddare på det nu. Har även sista veckan använt stretchingen som Micke på Håbo Hundcenter har lärt mig. Denna vecka har vi faktiskt använt oss av det. Tänk det du ;) Så om en halvtimme blir det en tripp till Bålsta.

Just nu håller kalrn på att plantera blommor ute i rabatten. Var förvi Härnevi Plantskola en sväng på dagen och kompletterade lite. Hoppas nu på att dom växer upp och brer ut sig. Himla trevliga är dom där ute. Måste åka dit senare i sommar och köpa deras lokalodlade grönsaker. Det ser vi fram emot :)

Imorgon blir det jobb fram till kl 16. Sedan ska vi ut till familjen Hansson och fira lillsyrran som fyller 18!! WOW! Då blir det smörgåstårta till mat. GOTT!

Annars i veckan blir det till att göra färdigt alla webbprov som ska vara klart på söndag. har sju kvar.. puh. Sätta igång ordentligt på onsdag.

Nu ska jag kila och göra mig iordning inför Yaniz bad. Blir till att ta med extra tröja för man brukar kunna bli blöt ;)

Ha det bra!

Jösses vad tiden springer iväg...

Gud vad tiden har gått fort. Har verkligen inte haft tid att läsa bloggen. Vet inte ens om det är någon annan än jag själv som läser den.. haha. Tragiska människa och bara sitta och skriva för sig själv..

Hänt en hel del på sistone. Lyrah har kommit hem efter parning och det ser ut som att hon är dräktig, vänta ytterligare en vecka så ska vi nog se resultat.
Lars och jag har som sagt tidigare gått och utbildat oss till B-figuranter på Og Enköping. Eller SK Enköping som det numera heter(?).
Yanoz han simmar på i Bålsta fortfarande. Går kanon! Nu kan han det verkligen och ser ut att tycka om det. :)

Har planterat massa vackra blommor ute på uteplatsen. Slet bort det förbaskade trädet och satte dit en klätterros iställt mot väggen. Så nu hoppas vi bara på att alla blommor ska bre ut sig en aning.

Snart är ju skolan slut för sommaren. TACK OCH LOV! Är sååå fruktansvärt trött på grupparbeten som verkligen inte fungerar. Då menar jag verkligen inte. Tack för att det är över nu! Ska bara göra 7 vebbprov i veckan som kommer.. Puh. Nu i helgen tänker jag inte och orkar jag inte göra det...
Är ju ensa hemma med båda hundarna ikväll för Lars är iväg hos kompisar. Så nu har jag bakat lite inför systers kalas på söndag. Sedan blir det nog att smygbörja lite på Mari Jungstedts nya bok! Den farliga leken Bara älskar hennes böcker! Det är en serie som jag VARMT kan rekomendera.

Idag har jag även vart och klippt mig. Toppat lite bara. Förra helgen så tonade Jasmine mitt hår mörkbrun. Tack för det. Kanon!

Var nyligen in och läste massa olika bloggar här. Då läste jag Mirkas blogg (http://tiobarnsmamma.blogg.se/index.html) Där hon berättade om en hemsida som har allt möjligt för att baka tårtor. Supermysig hemsida där man verkligen kan hitta alla möjliga tillbehör osv. Så tycker du om att baka och göra tårtor så gå absolut in på denna hemsida! http://www.tartkonst.se/

Jag har inte lärt mig ännu hur man länkar till andras bloggar? Någon som har tips??

Nu ska jag ta och göra lite mat och rasta hundarna. Sedan blir det TV och/elller bok :)

Ha det bra!
/Jessica

B-figurant

Ja då var man B-figurant för MH och MT :) Lars och jag har varit på Ortsgruppen och gått kurs i helgen. Ska bli jättespännande att sedan gå och figurera och lära sig mer. Sedan nästa år kanske det blir A-figurant.

Idag har Yanoz vart och simmat :) Det gick jättebra! Han går numera ner själv i vattnet, Micke behöver inte tvångslyfta ner honom. Jättekul att se. Han är rätt trött efteråt. ;)

KANONFINT väder idag så man har suttit ute och pressat aningen... kommer troligtvis vara lite räd imorgon.. urs urs. Men det blir fint sedan. Har lovat mig själv att i sommar ska jag bli brun och smal! :)
Hoppas på lika fint väder imorgon!

Nej nu är det dags att gå och sova! Gonatt folket.

RSS 2.0