Grus grus grus och åter grus!

Jöööösses va skititgt det blir nu av detta väder. Ska väl egentligen inte klaga då snön smälter samtidigt men all grus som kommer med in med alla hundtassar.. Dammsuger ungefär varannan till varje dag. Helt sinnessjukt. Då ska ni veta att självklart torkar vi hundarna efter varje promenad ordentligt. Men lika fullt så tre ton grus. Och hår för den delen - Lyrah fäller som en galning! Det mesta är över nu men en hel del fortfarande..

Så summan utan kardemumman är - HATA GRUS! Smält jäkla snö så maskinerna som sopar upp gruset!!

Denna helg har varit jättebra annars förutom gruset och dammsugningen såklart.. ;) Syster sov här fre-lör- Hemgjorda hamburgare :) Det uppskattades nog tror jag. Sedan Antik- & Symässsan på Fyrishov i Uppsala med mor och syster på lördagen, själklart Melodifestivalen på kväll med käraste och sedan en jättemysig dag hemma med Lars idag söndag. Bara pysslat hemma och gått långpromenader med hunarna :) Jätteskönt!

Nu blir det lite repris på Arga snickaren och sedan någon av filmerna som går. Vet ej, Bröllopsfotografen eller Pretty Woman? För Män som hatar kvinnor har vi sett och den är så hemsk så man orkar inte se den igen :/
(Sugen på något gott... :( Men jag får ju inte..blä!)

Hej så länge! Glöm för guds skull inte Solsidan kl 20 ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0