Simning

Jaha, då var det måndag igen. Det betyder simning för hunden. Kommer bli kul :) Han har blivit en baddare på det nu. Har även sista veckan använt stretchingen som Micke på Håbo Hundcenter har lärt mig. Denna vecka har vi faktiskt använt oss av det. Tänk det du ;) Så om en halvtimme blir det en tripp till Bålsta.

Just nu håller kalrn på att plantera blommor ute i rabatten. Var förvi Härnevi Plantskola en sväng på dagen och kompletterade lite. Hoppas nu på att dom växer upp och brer ut sig. Himla trevliga är dom där ute. Måste åka dit senare i sommar och köpa deras lokalodlade grönsaker. Det ser vi fram emot :)

Imorgon blir det jobb fram till kl 16. Sedan ska vi ut till familjen Hansson och fira lillsyrran som fyller 18!! WOW! Då blir det smörgåstårta till mat. GOTT!

Annars i veckan blir det till att göra färdigt alla webbprov som ska vara klart på söndag. har sju kvar.. puh. Sätta igång ordentligt på onsdag.

Nu ska jag kila och göra mig iordning inför Yaniz bad. Blir till att ta med extra tröja för man brukar kunna bli blöt ;)

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0