Fortfarande ingen Harley

Än så länge har ingen hund återfunnits tyvärr! Hoppas av hela mitt hjärta att hon återfinns!

Detta är kopierat från ägarnas hemsida.

måndagen den 15:e november 2010

Hjälp oss att hitta Harley


Vår egen schäfertik Harley 14 månader är försvunnen i Stockholm sedan lördag 13 november.

Harley har varit hos hundvakt på Gullmarsplan i 3 veckor.
När de var ute med henne lös i skogen så kommer 2 lösa hundar från ingenstans och attackerar Harley varvid hon flyr. Allt gick så snabbt att det inte gick att få stopp på. Detta hände vid Skanskvarnsskolan ner mot kolonilotterna vid Gullmarsplan kl 13.30 i lördags.
Vi har letat sedan dess och inte hittat henne.
Vi har fått in några inrapporterinarna bla att några hundra meter därifrån samma tid så har en schäfer sprungit fram till en barn med barnvagn. Han vänder sig om och ropar till några som går bakom och frågar om det är deras hund, nej svarar dom men tar tag i hunden. De ser lätt alkoholliserade ut säger mannen med barnvagnen.
Sedan har det kommit in rapporter om en man som gått med en schäfer runt medborgarplatsen, hunden har då haft ett rött eller rosa skärp runt magen.

Vi fick ett tips av en pundare att det kan vara en tjej i Högdalen som har henne. Sent i går kväll hade polisen fått in ett tips från någon som träffat en blond kvinna med röd jacka i Högdalen som hade en schäfer. Vittnet frågade vart hon fått hunden i från varvid kvinnan svarar broholmen (eller liknande) och sedan drar i väg. Vi hade flera personer på plats som letade där i går kväll utan resultat.

Vi vädjar till ALLA, ni som kan komma till Stockholm och hjälpa oss, snälla snälla hjälp oss!!


Tack på förhand

Morten och Ankie Nilsen
070-1600252
Cia (hundvakten) 070-4007037
Upplagd av Trönderjycken kl. 08:10


Detta är så fruktansvärt. HOPPAS verkligen att någon hittar henne. Att det avgörande tipset kommer in! Snälla snälla, ni som kan hjälp till. Sprid detta vidare, om ni sett något så ring. Vad som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0